Ο άνθρωπος είναι φυτοφάγος ή κρεατοφάγος;

var 7 1 1
Ο άνθρωπος είναι σχεδιασμένος από το Δημιουργό μας ως φυτοφάγος.
Το χόρτο, τα
φυτά και οι καρποί είναι η πιο υγιεινή τροφή, η τροφή πρώτου βαθμού.
Αυτή η τροφή είναι πηγή ζωής, η νούμερο ένα για τον άνθρωπο.
H φυτοφαγική ωμή τροφή είναι ιδανική για τo δικό μας οργανισμό.
Ο άνθρωπος για να είναι υγιής, ενθουσιώδης, γεμάτος ενέργεια και αν θέλει να καταπολεμήσει ανίατες ασθένειες, πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο φυτοφαγική ωμή τροφή.
Ο Δημιουργός, φρόντισε για μας ώστε να χρησιμοποιούμε φυτά χόρτο και καρπούς για τροφή. Γένεση 1.29 και είπε ο Θεός: Δέστε, σας έδωσα κάθε χορτάρι που κάνει σπόρο, που είναι επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης, και κάθε δέντρο, που έχει μέσα του καρπό, δέντρο που κάνει σπόρο· αυτά θα είναι σε σας για τροφή.
Για να αποδείξουμε αυτά που λέμε, πρέπει να αναλύσουμε την ανθρώπινη ανατομία, φυσιολογία:
Δόντια
Τα δόντια δημουργήθηκαν στον άνθρωπο για να αλλοιώνουν και να μασάν τα τρόφιμα και δεν είναι κοφτερά σαν τα δόντια των τίγρων, λεόντων και άλλων κρεατοφάγος ζώων που έχουν κατάλληλα δόντια για το σκίσιμο της σάρκας.
Τα δόντια των ανθρώπων είναι παρόμοια με τα δόντια της αγελάδας και άλλων φυτοφάγων ζώων.
Στα κρεατοφάγα ζώα πρωταγωνιστούν οι κυνόδοντες που σκίζουν τη σάρκα και τρών το κρέας σχεδόν χωρίς να το μασάν, ενώ στα χορτοφαγικά πρωταγωνιστούν οι γομφίοι οι οποίοι αλλοιώνουν τα τρόφιμα μετατρέποντάς τα σε πουρέ.
Σαγόνι
Οι κρεατοφάγοι κινούν τα σαγόνια πάνω – κάτω ώστε να είναι πιο εύκολο για αυτούς να σκίζουν και να τρών το κρέας. Ο άνθρωπος όμως κινεί το σαγόνι πάνω- κάτω, αριστερά – δεξιά και μπρός- πίσω, για να αλλοιώσει τα τρόφιμα και να τα κάνει μείγμα με τα σάλια του, κίνηση που χαρακτηρίζει του φυτοφάγους.
Σάλιο
Το σάλιο του ανθρώπου είναι αλκαλικό όπως και όλα τα υγρά του σώματός του, συμπεριλαμβάνοντας και το αίμα, που σημαίνει ότι η τιμή του ph που περιέχει είναι η απαραίτητη για την πέψη των υδατανθράκων που υπάρχουν στα χόρτα και στα φυτά.
Οι υδατάνθρακες είναι το καύσιμο για την ενέργεια και είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργία του σώματος.
Τα σαλια των κρεατοφάγων έχουν λιγότερη τιμή pH (όξινο) που είναι κατάλληλη για τη χώνεψη πρωτεϊνών από το κρέας.
Το όξινο περιβάλλον ευνοεί την ανάπτυξη καρκινογόνων κυττάρων. Το σώμα μας οξύνεται από τα μαγειρεμένα προϊόντα ζωικής προέλευσης, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και από τα διάφορα είδη τοξινών που ο σύγχρονος άνθρωπος καταναλώνει μέσω διαφόρων τροφών.
Έντερα
Τα έντερα του ανθρώπου είναι μακριά και φιδωτά. Έχουν επτά έως δέκα μέτρα μήκος και μοιάζουν με τα έντερα του αλόγου, της αγελάδας και των υπόλοιπων φυτοφάγων. Αντίθετα τα έντερα των κρεατοφάγων είναι κοντά και ίσια, έτσι ώστε το κρέας να μπορέσει να περάσει από το έντερο και να βγει έξω γρήγορα, διαφορετικά θα σαπίσει μέσα σ΄αυτό. Απλά ο άνθρωπος έχει λίγο πιο κοντά τα έντερά του από τα άλλα φυτοφαγικά ζωα.
Όταν καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες ζωικών και επεξεργασμένων τροφών, καθώς επίσης και τρόφιμα που περιέχουν χημικές και τοξικές ουσίες, η πέψη τους στο στομάχι διαρκεί περισσότερο (μέχρι τρεις ημέρες). Σ αυτές τις περιπτώσεις τα τρόφιμα σαπίζουν στο έντερο μας και οξύνουν τα κύτταρα του οργανισμού.
Γαστρικό οξύ
Ο άνθρωπος δεν έχει τα κατάλληλα ένζημα για την πέψη του κρέατος. Το γαστρικό οξύ των ανθρώπων και των άλλων φυτοφάγων είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο αδύναμο από το γαστρικό οξύ των κρεατοφάγων. Οι κρεατοφάγοι εχουν ισχυρό υδροχλωρικό οξύ το οποίο χρησιμοποιούν για την πέψη του κρέατος.
Άλλες αποδείξεις
Οι επιστήμονες προσπάθησαν να ανεβάσουν την ποσότητα της χοληστερίνης στους κρεατοφάγους ταΐζοντάς τους χοιρινό λίπος αλλά απέτυχαν.Ο οργανισμός των κρεατοφάγων έχει την ιδιότητα να εξαλείφει την περίσσεια χοληστερίνη από το σώμα τους. Στον ανθρώπινο οργανισμό όμως, επειδή το σύστημα πέψης είναι κατάλληλο για φυτοφαγική τροφή, η χοληστερίνη κατακάθεται στις αρτηρίες, κάτι το οποίο είναι απίθανο να συμβεί στους κρεατοφάγους.
Επίσης οι φυτοφάγοι ιδρώνουν μέσω του δέρματος, χαρακτηριστικό των ανθρώπων, ενώ οι κρεατοφάγοι ιδρώνουν μέσω της γλώσσας.
Ο άνθρωπος και τα φυτοφαγικά ζώα δεν έχουν κοφτερά νύχια, ενώ τα κρέαταοφαγα ζώα έχουν.
Το ανθρώπινο χέρι είναι δημιουργημένο για να πιάνει καρπούς.
Τώρα με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε ως φυτοφάγος.
Η σοβαρή επιστήμη και η σοβαρή ιατρική το αποδεικνύουν.