DR. Richard Schulze

Biblija

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ: Στην Αγία Γραφή είναι οι συνταγές για να θεραπευθούν όλες οι ασθένειες!

Dr Σουλτς – Παραδοσιακή φυσική ιατρική βασισμένη στην Αγία Γραφή.

„Λαμβάνω γράμματα από όλο τον κόσμο και οι άνθρωποι είναι πολύ ικανοποιημένοι με την εφαρμογή της απλής θεραπευτικής τεχνικής που περιγράφω στο βιβλίο μου και στα βίντεο μου. Δεν θέλω να κρύψω τις γνώσεις μου. Στο βιβλίο μου εξήγησα τα πάντα με λεπτομέρεια έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να θεραπευθεί πολύ γρήγορα στο σπίτι, και να μην με χρειαστεί καν. Αυτές είναι απλές τεχνικές για τον καθαρισμό του οργανισμού, εκείνοι που είναι λίγο ικανοί μπορούν και μόνοι τους να κάνουν τις φυτικές φόρμουλες – βάμματα, υπόθετα, επιθέματα και να τις εφαρμόζουν. Έδωσα όλες τις συνταγές και εξηγήσεις.“

Ο Dr Ρίτσαρντ Σουλτς (Richard Schulze) έγινε παγκοσμίως διάσημος γιατρός, χρησιμοποιώντας την αρχαία και απλή θεραπευτική τεχνική που ακόμη και πριν από 3.500 χρόνια είχε καταγραφεί στην Αγία Γραφή.

Υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχει αθεράπευτη ασθένεια”. Αυτός o γιατρός ισχυρίζεται επίσης, ότι οι μόνοι άνθρωποι που δεν θεραπέυονται από τις ασθένειές τους είναι εκείνοι που δεν θέλουν να αλλάξουν τις κακές συνήθειές τους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτός ο γιατρός, ως βάση στην πρακτική ιατρική του, χρησιμοποιεί τις αρχές της υγιεινής και αποκατάστασης από τα αρχαία χρόνια, οι οποίες έχουν γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν στην Αγία Γραφή.

-Γιατρέ Σούλτς, οι άνθρωποι είναι οι μόνοι οργανισμοί στη φύση που αρρωσταίνουν. Γιατί συμβαίνει αυτό?

– Θα σας διορθώσω. Οι άνθρωποι δεν είναι οι μόνοι άρρωστοι, άρρωστα είναι και τα φυτά και τα ζώα που βρίσκονται υπό την επήρεια ενός άρρωστου ανθρώπου. Οι κύριες αιτίες των ασθενειών είναι ανεπαρκείς ενδιαιτημάτων, η ανθυγιεινή διατροφή και ο χαμένος στόχος στη ζωή. Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε για να ζήσει στην ύπαιθρο, να συμμετέχει στην σωματική εργασία, ως φυτοφάγος να τρέφεται με φρέσκα φυτά και να απολαμβάνει την συντροφιά της πολυμελούς οικογενειάς του. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει επιλέξει να ζήσει έξω από τη φύση, στις βρώμικες πόλεις, χωρίς σωματική δραστηριότητα, να τρέφεται με επεξεργασμένα και τοξικά τρόφιμα, τα οποία είναι σε μεγάλο βαθμό ζωικής προέλευσης, και ο κύριος στόχος του είναι να τρέχει για τα χρήματα που θα του αγοράσουν το δηλητήριο που καταστρέφει την υγεία και τη ζωή του. Σε μια τέτοια ζωή ένας άνθρωπος δεν έχει φίλους, και επειδή ζει εντελώς αφύσικα είναι λογικό να αρρωσταίνει από κατάθλιψη, η οποία στην πραγματικότητα είναι μια προειδοποίηση του σώματος. Το άρρωστο σώμα στην ουσία μιλά στη συνείδηση του ανθρώπου και του λέει: “Θέλεις να με σκοτώσεις?”

-Θέλετε να πείτε ότι η κατάθλιψη είναι η πιο σοβαρή μορφή της νόσου που προκαλείται από τον αφύσικο τρόπο ζωής?

–Οι πιο δύσκολοι ασθενείς είναι αυτοί που είναι τόσο πνευματικά καταδικασμένοι που θέλουν να πεθάνουν. Μια κατάθλιψη είναι η πιο κοινή ασθένεια του σύγχρονου ανθρώπου, η οποία οδηγεί σε μια κατάσταση που ο άνθρώπος δεν θέλει πλέον να ζεί. Τα φαρμακεία πραγματοποιούν τα μεγαλύτερα κέρδοι στις λεγόμενες «θεραπείες» για την κατάθλιψη, που μόνο προσωρινά “σβήσουν τη φωτιά”, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, τα προβλήματα υγείας πρέπει πρώτα να λυθούν στο κεφάλι. Εάν καταφέρουμε να ενθαρρύνουμε τον ασθενή και να του δείξουμε ότι μπορεί να θεραπευθεί, και ότι η ζωή πραγματικά μπορεί να είναι όμορφη, και εκείνος συμφωνήσει να συνεργαστεί στη διαδικασία της επούλωσης, τότε δεν υπάρχει ασθένεια που δεν μπορεί να νικηθεί. Δεν υπάρχει αθεράπευτη ασθένεια και τα θετικά αποτελέσματα είναι ορατά μερικές φορές την ίδια μέρα, ή σε λίγες ημέρες.

Αυτό θα σήμαινε ότι τα χωριά δεν πρέπει να έχουν άρρωστους ανθρώπους?

– Στα χωριά δεν υπάρχουν άνθρωποι που πάσχουν από κατάθλιψη, εκεί δύσκολα θα βρείτε μια κατάθλιψη, επειδή οι άνθρωποι είναι σωματικά δραστήριοι.`Ομως υπάρχουν άλλες ασθένειες, επειδή οι άνθρωποι στα χωριά καταναλώνουν ανθυγιεινές τροφές, καπνίζουν και πίνουν αλκοόλ, ενοχλούνται από διάφορα είδη πραγμάτων, και δεδομένου ότι η ζωή στη φύση έχει υποστεί διαστρέβλωση από τα μέσα ενημέρωσης και από το εκπαιδευτικό σύστημα, στη συνέχεια, οι άνθρωποι αφήνουν τα χωριά, και εκείνοι που παραμένουν ζουν στην ύπαιθρο μην έχοντας κανέναν να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Τι κάνετε με τους ασθενείς οι οποίοι δεν θέλουν να θεραπευτούν?

–Δεν μπορώ να βοηθήσω εκείνους που δεν θέλουν να θεραπευτούν. Αλλά υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι γονείς έφεραν τα παιδιά τους, 18, 20 χρονών και με παρακαλούσαν, “Δρ Σούλτς, σώσε το παιδί μας, θέλει να αυτοκτονήσει!“ Κάποτε μια τέτοια κοπέλα με κατάθλιψη, με την παρακίνηση και με την έγκριση των γονέων, την πήρα μια βόλτα στην ακτή του ωκεανού στην Καλιφόρνια. Μιλήσαμε, και η κοπέλα με την ήπια και νεκρή φωνή μου είπε ότι «κουράστηκε από τη ζωή και ότι θέλει να αυτοκτονίσει“. Ήταν  Ιανουάριος μήνας. Επίσης, είμαι και δάσκαλος στις πολεμικές τέχνες. Όταν είχαμε βρεθεί λίγο πιο μακριά, ξαφνικά έπιασα το χέρι της με το δικό μου χέρι, και με το άλλο χέρι μου το πόδι της, και την πέταξα στα ρηχά του ψυχρού ωκεανού. Άρχισε να φωνάζει: “Είσαι τρελός? Θες να με σκοτώσεις?” »Της είπα να κολυμπήσει προς την ακτή και να τρέξει μαζί μου στο γραφείο μου για να αλλάξει τα ρούχα της.

Ήταν κατακόκκινη στο πρόσωπο και όταν άλλαξε, ήτανε τόσο ενθουσιασμένη και είπε: „Γιατρέ, πώς λέγεται αυτή η θεραπεία, αισθάνομαι πολύ καλύτερα“ Της είπα ότι αυτό ήταν μια “υδροθεραπεία” – μια αρχαία θεραπεία που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, ειδικά του εγκεφάλου των ατόμων που πάσχουν από κατάθλιψη, και όταν προσθέτουμε σε αυτό τη σωματική άσκηση – κολύμπι και τρέξιμο μέχρι το γραφείο μου, τότε τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.

Εξήγησα και στους γονείς της ότι μπορεί να εφαρμόζει στο μπάνιο της την υδροθεραπεία. Στην καμπίνα του ντους, για ένα λεπτό ζεστό ντους, και μετά ντους με κρύο νερό. Έτσι εναλλάξ επτά φορές. Παράλληλα ότι θα πρέπει να περπατάει, να κολυμπάει, να τρέχει, να οδηγεί ένα ποδήλατο, και ότι η κατάθλιψη θα εξαφανιστεί. Με άκουσε και ποτέ ξανά δεν είχε πρόβλημα με την κατάθλιψη.

Φυσικά, τέτοιες “τεχνικές” υδροθεραπείας σπάνια εφαρμόζω, μόνο στις πιο σοβαρές περιπτώσεις και μετά από επιμονή των κηδεμόνων.

Γνωρίζουμε ότι στην Αγία Γραφή η θεραπεία με το νερό χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Μήπως ισχύει η θεραπεία με το νερό στην αντιμετώπιση όλων των ασθενειών?

– Η Υδροθεραπεία είναι μια ισχυρή τεχνική αλλά δεν είναι αρκετή. Το πρώτο βήμα στη θεραπεία των ασθενειών είναι ο καθαρισμός του οργανισμού. Ως εκ τούτου, το σώμα χρειάζεται να καθαριστεί από τις τοξίνες για να μπορεί να θεραπευτεί. Η κύρια πηγή μόλυνσης είναι το παχύ έντερο και είναι το πρώτο που καθαρίζεται. Είχα ασθενείς που υπέφεραν από πονοκεφάλους για επτά χρόνια. Και όταν τους καθάρισα το παχύ έντερο, οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν αμέσως. Έτσι, η μόλυνση του παχύ εντέρου ήταν η αιτία των πονοκεφάλων. Στη συνέχεια, καθαρίζονται και άλλα όργανα, ειδικά το ήπαρ το οποίο είναι το κύριο φίλτρο του σώματος, η χολή, τα νεφρά, η ουροδόχος κύστη, κτλ.

Ποιες τεχνικές χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε τον οργανισμό?

– Χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο τα φυτά από τη φύση. Για τον καθαρισμό των εντέρων  τα καλύτερα είναι τα μήλα και τα δαμάσκηνα. Τα δίνω στους ανθρώπους σε μορφή χυμού. Για τον καθαρισμό στο συκώτι χρησιμοποιώ αφεψήματα από βότανα και βάμματα με βάση το πολύχρωμο γαϊδουράγκαθο, για τον καθαρισμό των νεφρών χρησιμοποιώ αρκουδοστάφυλο, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χυμοί πορτοκαλιού και λεμονιού με ελαιόλαδο τα οποία είναι εξαιρετικά για την αποβολή των πετρών.

Στην Αγία Γραφή λέει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο να τρέφεται με φυτά, και αναφέρονται επίσης και τα “φύλλα για την επούλωση“.

– Ο άνθρωπος είναι στην ανατομία του φυτοφάγος. Όπως και οι άλλοι φυτοφάγοι, ο άνθρωπος πρέπει να τρώει φρέσκο φυτό και όχι με το βράσιμο, με το ψήσιμο και με το τηγάνισμα να καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά σε αυτό. Στους ασθενείς που είναι σοβαρά άρρωστοι προτείνουμε να στραφούν σε φυσικούς χυμούς. Έτσι, τις πρώτες μέρες, μερικές φορές και 30 ημέρες, πίνουν μόνο καθαρό μη ανθρακούχο νερό και 2-4 λίτρα φρέσκους χυμούς. Αυτό είναι μια πραγματική έγχυση για τον οργανισμό. Με αυτόν τον τρόπο το πεπτικό σύστημα στην πράξη δεν λειτουργεί, και αυτοί οι χυμοί πηγαίνουν σχεδόν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, και επομένως εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση ενέργειας για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και άλλων μηχανισμών που οδηγούν σε θεραπεία, και έτσι το σώμα παίρνει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος με τους χυμούς, μεταφερόμαστε στις ωμές φυτικές τροφές. Η θεραπεία με τους χυμούς θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 5 ημέρες. Στους περισσότερους ασθενείς την εφαρμόζουμε για 10 ημέρες, και στις πιο σοβαρές ασθενείς 30 ημέρες. Κατ` όλη την διάρκεια της θεραπείας οι ασθενείς καταναλώνουν και βότανα σε μορφή τσαγιού και βαμμάτων, τα οποία διεγείρουν περαιτέρω το ανοσοποιητικό σύστημα, την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζουν τα όργανα και ενθαρρύνουν την λειτουργία και την επούλωση τους.

Είναι τόσο ισχυρά τα βότανα?

– Πάρα πολύ. Eίναι γνωστό το παράδειγμα ενός Αμερικάνου εμπόρου από τον 19ο αιώνα, ο οποίος είδε την ισχυρή επίδραση του φυτού Echinacea, που χρησιμοποιείται από τους Ινδιάνους. Με τα καραβάνι του επισκεπτόταν πόλεις στην Αμερική και μαζί του κουβαλούσε μπουκάλια με το ποτό από Echinacea, ενώ σε ένα κλουβί κρατούσε το πιο δηλητηριώδες φίδι της Αμερικής. `Επειτα, στις πλατείες των πόλεων σήκωνε από κάτω το παντελόνι του και μπροστά σε λαό άφηνε το φίδι να τον δαγκώσει. Μετά έπινε το ποτό από Echinacea και παρέμεινε ζωντανός και υγιής, προς έκπληξη των ανθρώπων. Πούλησε πολλά από αυτά τα μπουκάλια.

Είναι η ehinacea το αγαπημένο σας βότανο?

– `Οχι. Τα αγαπημένα μου βότανα είναι το σκόρδο και η καυτερή κόκκινή πιπεριά. Το σκόρδο αποτελεί το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό και είναι μέρος οποιασδήποτε ιατρικής θεραπείας μου. Στο βιβλίο μου μίλησα για τα θαύματα της θεραπείας που κάνει αυτό το φυτό. Μπορεί να καταναλωθεί, να  φτιάχνεις υπόθετα για το παχύ έντερο και άλλα εσωτερικά όργανα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίθεμα. Η καυτερή κόκκινη πιπεριά είναι επίσης ένα θαύμα από τα βότανα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, διοτί όταν στο άρρωστο μέρος του σώματος έρθει το αίμα και βελτιώσουμε την κυκλοφορία του αιματος, τότε τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος μαζί με τα τρόφιμα και άλλων μηχανισμών επούλωσης μπορούν να ενεργούν στο άρρωστο όργανο. Είχαμε περιπτώσεις σοβαρής αιμορραγίας, την οποία δεν μπορούσαν να σταματήσουν οι ιατροί και μετά την εφαρμογή της καυτερής πιπεριάς η αιμορραγία σταμάτησε σε μερικά δευτερόλεπτα. Επίσης, σε περιπτώσεις που εμπίπτουν σε κώμα ή απώλεια αισθήσεων η καυτερή κόκκινη πιπεριά εισάγεται στο στόμα του ασθενούς και αυτός κυριολεκτικά «ανασταίνεται» εν ριπή οφθαλμού.

Λέτε ότι «δεν υπάρχουν αθεράπευτες ασθένειες.” Τι γίνεται με το AIDS?

– Είχα μερικούς ασθενείς με AIDS οι οποίοι ήταν κυριολεκτικά σε κατάσταση αποσύνθεσης. Τους έβαλα αμέσως στο ολοκληρωτικό πρόγραμμα της θεραπείας και επτά ημέρες μετά τα θετικά αποτελέσματα ήταν ορατά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάστηκαν αρκετοί μήνες ή ακόμα και ένα χρόνο για να γιατρευτούν.

Τι γίνεται με τον καρκίνο, τις καρδιακές παθήσεις, το διαβήτη, με την νόσο του Πάρκινσον …?

– Πιστέψτε με ότι οι εν λόγω ασθένειες θεραπέυονται γρήγορα, όπως το κοινό κρυολόγημα, μόνο εάν ο ασθενής είναι πειθαρχημένος και πρόθυμος να συνεργαστεί. Σε λίγες μέρες, το πολύ δέκα ημέρες, οι ασθενείς είναι ευχαριστημένοι με την ταχύτητα της διαδικασίας επούλωσης. Μίλησα γι ‘αυτό λεπτομερώς στο βιβλίο μου.

Υπάρχει κάτι ακόμα που θέλετε να επισημάνετε στο πρόγραμμα της θεραπείας σοβαρών ασθενειών?

– Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη των οικογενειών. Εάν οι ασθενείς περιβάλλονται από αρνητικούς ανθρώπους που τους αποθαρρύνουν με τη συμπεριφορά τους, τότε αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Μερικοί λένε ότι είμαι πάρα πολύ ακραίος γιατί σε μερικούς ασθενείς προτείνω να αφήσουν την δουλειά που τους δηλητηριάζει, να αφήσουν το σύζυγό τους, ο οποίος τους καταστρέφει ηθικά και πνευματικά, αλλά για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ανθρώπινη ζωή και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να την κρατήσουμε.

Μου έχουν επιτεθεί επειδή σε μια βαριά άρρωστη γυναίκα είπα να βγάλει από τους τοίχους τις εικόνες από τον γιος της που σκοτώθηκε όταν ήταν πέντε χρονών. Συνέχεια κοιτούσε αυτές τις εικόνες και θρηνούσε για το γιο της. Κατάφερα να την πείσω  να πακετάρει όλες τις εικόνες σε μια βαλίτσα και να την πάει στο υπόγειο, να βάψει το σπίτι της και να απασχολεί το μυαλό με όμορφα πράγματα. Και η γυναίκα θεραπεύτηκε. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για μένα, όταν οι ασθενείς μου θεραπεύονται.

Για τη θεραπεία είναι πολύ σημαντικό να μην σκεφτόμαστε τα άσχημα πράγματα του παρελθόντος, να απομακρυνόμαστε από τους κακούς ανθρώπους και να σκέφτόμαστε μόνο θετικα. Σε αυτό το πλαίσιο η υποστήριξη των φίλων και των συγγενών είναι πολύ χρήσιμη για τη διαδικασία επούλωσης.

Τα βιβλία σας και τα υλικά βίντεο κίνησαν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

– Λαμβάνω γράμματα από όλο τον κόσμο και οι άνθρωποι είναι πολύ ικανοποιημένοι με την εφαρμογή της απλής θεραπευτικής τεχνικής που περιγράφω στο βιβλίο μου και στα βίντεό μου. Δεν θέλω να κρύψω τις γνώσεις μου. Στο βιβλίο μου εξήγησα τα πάντα με λεπτομέρεια έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να θεραπευθεί πολύ γρήγορα στο σπίτι, και να μην με χρειαστεί καν. Αυτές είναι απλές τεχνικές για τον καθαρισμό του οργανισμού, και εκείνοι που είναι λίγο ικανοί μπορούν και μόνοι τους να κάνουν τα φυτικά φάρμακα – βάμματα, υπόθετα και επιθέματα, και να τις εφαρμόζουν. Έδωσα όλες τις συνταγές και εξηγήσεις.

Αυτές είναι απλές και αρχαίες τεχνικές που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν επί αιώνες. Μελετούσα με ένα διάσημο γιατρό, τον  Dr Κρίστοφερ, αλλά τις φόρμουλές του και τις τεχνικές του τις βελτίωσα ακόμα πιο πολύ επειδή οι άνθρωποι σήμερα ζουν πολύ χειρότερα από ό, τι κατά το χρόνο που ο Dr Κρίστοφερ δούλευε με τους ασθενείς.

Χαίρομαι που τα βιβλία μου και τα  βίντεό μου δημοσιεύθηκαν στη Σερβία και πολλοί άνθρωποι θα ενθαρρυνθούν να επιστρέψουν σε μια υγιή ζωή και να λύσουν τα προβλήματα υγείας τους,  μολονότι πολλοί τούς έλεγαν ότι δεν υπάρχει καμία θεραπεία. Στο βιβλίο μου ανέφερα πολυάριθμα παραδείγματα από τους ασθενείς μου που θεραπέυτηκαν – από τις πιο διαφορετικές και δύσκολες ασθένειες – άνθρωποι που έχουν διαγραφεί από όλους. Δοκιμάστε και θα σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν αθεράπευτες ασθένειες.