Σχετικά με εμάς

Ήμαστε Portal του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Φυσικής Ιατρικής (The University of Natural Medicine) http://universitynm.org/ , Κέντρου Φυσικών Επιστημών (The Center for Natural Studies) http://www.cps.org.rs/Innerpeace/english.html και παρέχουμε πληροφορίες από τους κορυφαίους ιατρούς (Παραδοσιακής Φυσικής Ιατρικής) Dr. Richard Schulze και Dr. John Christopher.

Αυτή η σελίδα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και έχει ώς στόχο να συμβουλεύει και να προωθεί τον σωστό τρόπο ζωής και διατροφής ως θεραπεία της αρρώστιας αποκλειστικά με φυσικούς τρόπους με επιστημονική επιβεβαίωση. Επίσης, να προωθήσει την επιστημονική αιτιολόγηση της βιβλικής έννοιας της Δημιουργίας.

 

 

Επισήμανση:Αυτή η σελίδα δεν ασχολείται με τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών, αλλά το έργο της είναι να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος αποτελεί το θεμέλιο της φυσικής θεραπείας. Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα δεν μπορούν να είναι υποκατάστατο της επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής. Κανένα πρόσωπο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από αυτή τη σελίδα για τη διάγνωση ή θεραπεία της νόσου χωρίς να συμβουλευθεί ειδικό ιατρό.