Δημιουργία σε 6 ημέρες

Η Βίβλος ως η αποκάλυψη του Δημιουργού στην αρχή εξηγεί πως ο σχηματισμός της Γης, η ζωή στο σύμπαν, δημιουργήθηκε κυριολεκτικά σε μια περίοδο έξι ημερών. Εάν κάτι τέτοιο πράγματι έχει συμβεί, θα περιμέναμε να βρούμε κάποια αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξη αυτών των ισχυρισμών.

Πράγματι, σε πρωτογενείς βράχους της Γης υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί «δημιουργική σφραγίδα” όπου φαίνεται σαν ο Δημιουργός να έχει αφήσει τα δάχτυλά του, όταν δημιούργησε τη Γη. Αυτό λειτουργεί σαν επιβεβαίωση της αλήθειας των γραπτών αποκαλύψεων της Βίβλου.

Ο αμερικανός επιστήμονας, Dr. Robert Gentry, ανακάλυψε στα βασικά πετρώματα της Γης την ύπαρξη ραδιενέργειας που δείχνει τη σχεδόν άμεση δημιουργία του πλανήτη μας. Η ανακάλυψή του αυτή δημοσιεύθηκε στα πιό διάσημα επιστημονικά περιοδικά και αντιπροσωπεύει, κατά τη γνώμη μας, μια από τις σημαντικότερες επιστημονικές ανακαλύψεις του αιώνα. Ο Dr Gentry έχει δημοσιεύσει δύο βιβλία και ταινίες για τα ευρήματά του (οι οποίες μεταφράζονται στη Σερβία, και μπορούν να αγοραστούν από τον συντάκτη αυτής της παρουσίασης).

Παρακάτω θα δούμε πώς ο Dr Gentry έφτασε με τις έρευνές του σ αυτά τα ευρήματα. Οι υποστηρικτές της θεωρίας της Εξέλιξης έχουν πει ότι ήταν ένα μικρό μυστήριο που σήμερα δεν μπορεί να εξηγηθεί, αλλά θα μπορέσει στο προσεχές μέλλον. Μετά από μερικές δεκαετίες, η Δημιουργία εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο, αλλά μόνο για αυτούς. Η παρουσίαση του Dr. Λίστα Gentry κατά: www.halos.com